Ce fel de pantofi iti doresti si ce spun despre tine

Ce fel de pantofi iti doresti si ce spun despre tine

Ce fel de pantofi ti-ar placea sa porti? Chiar ii porti? Iar daca da, cat de des? Cum te fac sa te simti?

Este interesant cum raspunsurile la aceste patru intrebari te-ar putea ajuta sa te intelegi mai bine. In continuare, te invit sa-ti verifici raspunsul la prima dintre ele.

439437-highheels-red-shoes-and-girl

Ce pantofi iti doresti

De cate ori nu ai vazut o pereche de pantofi pe care ai simtit ca vrei sa-i ai cu orice pret? Indiferent de stil si culoare. Indiferent daca picioarele tale s-ar simti bine in ei sau daca te-ar avantaja. Si chiar daca nu ai avea neaparat nevoie de ei sau crezi ca nu vei avea vreodata ocazia sa-i porti. Cand, in ciuda a orice, dorinta sa ai acei pantofi vine din adancul inimii tale, atunci aceia sunt pantofii care rezoneaza cu eul tau profund.

Si nu este pentru ca sunt tipul de pantofi de succes, sau pentru ca arata demential in picioarele altei femei si ar arata asa si in picioarele tale. Si nici pentru ca ar atrage atentia barbatilor si invidia femeilor, sau pentru ca pur si simplu sunt pantofi de firma.

Numai si numai daca simti o legatura puternica cu ei, atunci e clar. Acela este tipul de incaltaminte care poate sa spuna sincer ce fel de persoana esti. Asadar pantofii pe care ti-ar placea sa-i porti dezvaluie mult mai mult despre tine decat pantofii pe care efectiv ii porti.

miles-aldridge1

Pantofi inchisi

In primul rand, daca preferi pantofi inchisi celor semi-deschisi sau celor care iti dezvelesc mai mult piciorul, cum ar fi sandalele, este un semn de feminitate mai rezervata, subtila si distinsa. O nota pregnanta de demnitate feminina, as spune. Intr-o anumita masura demonstrezi circumspectie si cel mai probabil ai simti nevoia sa faci o declaratie de putere prin intermediul incaltamintei. Ai o anumita doza interioara de energie masculina, yang, care-ti protejeaza sinele feminin intr-o lume a barbatilor.

15194c7a0f87e68e62d28a92fa58011e

O declaratie de finesse

Probabil cauti un dram de protectie si la exterior. Ia gandeste-te. Ce fel de pantofi iti vin intuitiv in minte cand trebuie sa iesi la o prima intalnire? Pantoful inchis poate sa faca cea mai rafinata declaratie feminina in ochii unui barbat.

ricky6_blue_01-4

Un pas puternic

E posibil sa fii angajata unei firme importante, daca tinzi spre o eleganta mai sobra. Ori sa fii o femeie activa care poate chiar sa aiba propria afacere, daca iti surade mai degraba stilul smart casual. In primul caz in mod instinctiv lucrezi cot la cot cu barbatii pentru a te simti protejata. In cel de-al doilea, lucrezi ca ei. O pereche de pantofi inchisi iti faciliteaza un pas puternic.

guy-bourdin-charles-jourdan-advertisement-1977-b

Sandale

Daca sinele tau vibreaza mai degraba la sandale decat la pantofi, cel mai probabil reprezinti chintesenta feminitatii, de o senzualitate deschisa, fara oprelisti. Te bazezi exclusiv pe puterea ta feminina innascuta. Esti femeia care paseste increzatoare intr-o lume a barbatilor, care nu are nevoie sa declare nimic in afara poate de faptul ca yin este o energie la fel de puternica ca yang.

digi_s513_laetitia_casta

Cizme

Cand inima ta tresalta cu precadere cand vezi ghete sau cizme, poti fi ori tipul de femeie care are nevoie de ceva mai multa siguranta de sine ori, dimpotriva, echilibrul perfect intre yin si yang. In acest al doilea caz, pur si simplu nu-ti pasa cine e mai puternic in lumea aceasta. Fie ea o lume a barbatilor, ori a femeilor, ori a lor la un loc, este la fel de buna pentru tine. De aceea o femeie care poarta cizme ‘impotriva curentului’ apare in ochii celorlalti ca fiind ori timida si nesigura pe ea, ori o persoana puternica.

Nesiguranta energiei interioare yin la o femeie necesita o doza mai mare de energie masculina, yang, din exterior. In cazul extrem in care o femeie se simte puternica numai cand paseste in astfel de incaltari, atunci feminitatea ei este cu adevarat in pericol.

b93bf6f725f956c6aefa5b84d25b5a95

Incaltaminte semi-deschisa

Atractia catre incaltaminte semi-deschisa, cu decupaje, fie ca e vorba de pantofi, ghete sau cizme, indica o fire extravaganta, cu o inclinatie spre experiment. Esti cat se poate de feminina, cu doar o scanteie in plus de energie yang care-ti pune feminitatea in valoare.

About the author

Scriitoare Solara care umbla pe partea intunecata sa aduca secrete ale mintii in lumina, in romane cu tenta psihologica si elemente de romance. Next Woman blogger iti arata sa lucrezi cu puterea sinelui pentru a ramane tanar, in articole despre silueta, incredere si magnetism.